China Hoge Waisted-Yogabeenkappen fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Erica

Telefoonnummer : 13790721600

Free call
Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.

De Kledingsco. van Guangzhoumiqi, Ltd.

  • Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.
  • Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.
  • Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd.
Bedrijf Details:
Grote Markt: Noord-Amerika
Type Business: Fabrikant
Merken: Aantal werknemers: 200~300
Jaarlijkse omzet: Opgericht Jaar: 2013
Export pct: < 10%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

 

Ons bedrijf heeft twee fabrieken, met één gevestigd in Guangzhou en andere in Fujian. Wij zijn trots van onze 100 opgeleide werknemers en 15 ingenieurs en ontwerpers. Wij bezitten meer dan 300 wereld-geavanceerde naaimachines en faciliteiten. Dergelijke middelen laten ons aan voorraad USD 200.000 waarde toe van stof om eender welk van uw ordeeisen te voeden. Onze leveringscapaciteit is ongeveer 40.000 stukken per maand. Onze jaarlijkse verkoopopbrengst is over USD 2 miljoen, met een gemiddelde stijgingtarief van 30% per jaar.

Geschiedenis

  De Kledingsco. van Guangzhoumiqi, Ltd is een professionele fabrikant van de slijtage van de premiesport en yogaslijtage. Opgericht in 2013 en gevestigd in Guangzhou, specialiseren wij ons in verschillende sportkledingspunten, zoals beenkappen, bustehouders, borrels, joggers, jasjes en hoodies enz.

Onze producten worden uitgevoerd naar vele landen en gebieden over de hele wereld en genieten van een grote reputatie onder onze cliënten. Nu, hebben wij vele stamgasten van Amerika, Australië, Europa en Azië enz.

China Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Dienst

 Met vele jaren van ervaring in OEM en ODM de dienst, kunnen wij one-stop diensten van aanpassing, ontwerp, en vervoer verlenen om aan de diverse behoeften van cliënten te voldoen. De douanedienst omvat etc. embleem, etiket en pakket. En ons ervaren verkooppersoneel biedt snelle reactie en professionele suggesties aan, om zaken zonder moeite te maken.

China Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Ons Team

Ons bedrijf bezit een uitstekend ontwikkelingsteam dat gloednieuwe patronen en stijlen elke week, een bekwaam productieteam efficiënt met meer dan 200 arbeiders aan volledige orden creeert, een professioneel QC team dat producten inspecteert om goede kwaliteit voor onze elke cliënt te verzekeren. Ondertussen, hebben wij een ervaren en dynamisch verkoopteam om de professionele, nadenkende dienst, en geïndividualiseerde productoplossingen te verlenen.

China Guangzhou Miqi Apparel Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

  • Jamesha Dariyel

  • Chris Smith

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in